Detektory kovů Nokta Score 1, Score 2 a Score 3

Řada detektorů kovů Nokta Score je určena jak pro začátečníky, tak i pro zkušenější hledače, kteří hledají kvalitní výkon za dostupnou cenu. Tyto detektory se vyznačují jednoduchým ovládáním, spolehlivostí a solidní citlivostí, což z nich činí ideální volbu pro každodenní detekci kovů. Detektory Nokta Score využívají pokročilé technologie zajišťující dobrý dosah a přesnou diskriminaci, což usnadňuje vyhledávání v různých terénech, včetně parků, pláží a polí.

Řada detektorů kovů Nokta Score zahrnuje tři hlavní varianty, které uspokojí potřeby různých typů hledačů pokladů. Základní model Nokta Score nabízí jednoduché ovládání a solidní výkon, ideální pro začátečníky. Nokta Double Score přidává pokročilejší funkce, jako je lepší diskriminace a vyšší citlivost, což je skvělé pro náročnější terény. Nejvyšší model Nokta Triple Score nabízí ještě více funkcí, včetně širších možností nastavení, delší výdrže a pokročilého příslušenství pro zkušené detektoristy, kteří vyžadují maximální flexibilitu a hloubkový dosah.

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 20.8.2024 16:03

Score triple super detektor 👍👍👍

Score triple nejlepší detektor co se zde prodáva👍👍👍

A jak je na tom legend dá se to s ní srovnat 🐭 :-)

Triple je jednoznačně lepší 👍

Ne, není lepší. Stejně jako všichni ostatní výrobci i Nokta výkon detektorů řadí tak aby vlajková loď byla ten nejsilnější detektor v nabídce. Score tři tak není nejlepší Nokta a není ani nejlepší detektor. Je to ale velice dobrý detektor pokud vezmeme v úvahu poměr ceny a výkonu.

Takže máš srovnávací test s Noktama dej ho sem prosím 🐭😃

Srovnávací test detektor Score triple základní cívka,s detektory Nox 600,700,800,s nejlepší cívkou co se zde prodáva, coiltek 14x9,cena,váha,dosah,separace, prostě na Score triple nedosahují,score triple je zapotřebí nastavit do režimu M4 tvz. Maskulin, neskutečná hloubková separace,v hloubce 40cm,je prostě super 👍👍👍

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru