Detektory kovů Minelab

Minelab je světovým lídrem v technologickém vývoji detektorů kovů a je považována za značku, která neustále posouvá hranice inovací v oboru. Společnost je známá svou pokročilou technologií, zejména multifrekvenčními a pulzně indukčními systémy, které výrazně zlepšují citlivost, hloubkový dosah a schopnost detekce v extrémních podmínkách. Díky těmto technologiím si Minelab vybudovala pověst značky, která nabízí špičkové přístroje pro profesionály i nadšené hledače.

Minelab nabízí široké spektrum detektorů kovů, od základních modelů pro začátečníky až po vysoce specializované přístroje určené pro hledání zlata a průzkum v nejnáročnějších podmínkách. Mezi nejznámější modely patří řady Equinox, Vanquish a GPZ, které jsou oceňovány pro svou přesnost a všestrannost. Minelab se stala měřítkem kvality a inovací, což z ní činí klíčového hráče, který neustále udává směr vývoje v detektorech kovů a výzkumu elektromagnetických polí.

In der Kategorie Metalldetektoren, Erstellt von Elmara 19.11.2015 13:54

minelab go find 22 - máte někdo zkušenosti? jsem uplný začátečník.. :-)

Pokud chceš celo plastovou "hračku" , tak běž do ní , ale pokud chceš pro začátek něco lepšího , co ti vydrží delší dobu , tak si přihoď cca.2000,- a máš multifrekvenční minelab 340 . Jednou jsem ten detektor měl půjčený a bylo to spíš za trest než pro zábavu.

jo děkuji za fajn reakci ... ono přihod 2tis je pěkné ale jsem začátečník tak jsem myslel vyzkoušet a pak se časem rozhodnout ...

Pokud koupíš tenhle stroj , tak u toho moc dlouho nevydržíš. Ono začínat s úplně levným strojem nemá cenu. A nebo zkus pořídit nějaký bazarový a nebo si na víkend nějaký půjčit . Lovec má i půjčovnu. To pak zjistíš zda tě to baví.

dobře děkuji za informace

Já se zmíněným Vanquishem 340 začínal taky a byl skvělý. Mohu jen doporučit. Jednoduché nastavení, skvělý poměr cena/výkon.

Ne to vážně nedělej pokud nejsi děcko Jelda má opravdu v tomto recht 340 doporučuji už od 12let pak to nebudou vyhozené prachy 🐭😃


Zurück zum Chat

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben