Zdravím pánové,chci si koupit opět Tesoro Lobo ST ale nevím jestli to v dnešní době není krok zpět.Když se dívám na dnešní digitály a jejich nastavení vždy mě zaujme jak složitě se nastavují aby byl klidný, dosah a nebyl rušen a různé rozlišování které stejně není stopro tak nevím o co se to posunulo když dosahy a rozlišení nejsou tak rozdílné. Lobo byl pro mě vždycky super detík a ted nevím. Můžete mi to vyvrátit abych šel do digitálu?
Detektor kovů Tesoro Lobo Super Traq
Detektor kovů Tesoro Lobo Super Traq byl oblíbený mezi hledači kovů díky své pokročilé automatické vyvažování půdy a vysoké citlivosti. Tento model se vyznačoval speciální funkcí "Auto-Tune", která umožňovala automatickou kalibraci a vyvažování detektoru podle měnících se podmínek půdy, čímž poskytovala vynikající stabilitu a přesnost během hledání. Díky své schopnosti identifikovat i drobné kovové objekty a snadnému ovládání byl Lobo Super Traq vysoce efektivní při vyhledávání historických artefaktů a mincí. I po ukončení výroby Tesoro zůstává Tesoro Lobo Super Traq oblíbeným nástrojem mezi amatérskými a profesionálními hledači s detektory kovů. Jeho vynikající výkon, robustní konstrukce a spolehlivost i nadále zajišťují jeho místo v srdcích hledačů a mezi sběrateli, kteří oceňují jeho historickou hodnotu a vynikající detekční schopnosti. Návod pro detektor kovů Tesoro Lobo Super Traq: Návod Tesoro Lobo
Ahoj. Je I pro mě bylo Lobo dlouho 1čka a našlo mi toho hodně, ale opravdu si nemám představit že bych s ním dnes musel jít ven... když tedy porovnám s Equinoxem 900, Mantcore atd.
Zurück zum Chat
Beitrag hinzufügen
Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.