Detektor kovů Tesoro Lobo Super Traq

Detektor kovů Tesoro Lobo Super Traq byl oblíbený mezi hledači kovů díky své pokročilé automatické vyvažování půdy a vysoké citlivosti. Tento model se vyznačoval speciální funkcí "Auto-Tune", která umožňovala automatickou kalibraci a vyvažování detektoru podle měnících se podmínek půdy, čímž poskytovala vynikající stabilitu a přesnost během hledání. Díky své schopnosti identifikovat i drobné kovové objekty a snadnému ovládání byl Lobo Super Traq vysoce efektivní při vyhledávání historických artefaktů a mincí.

I po ukončení výroby Tesoro zůstává Tesoro Lobo Super Traq oblíbeným nástrojem mezi amatérskými a profesionálními hledači s detektory kovů. Jeho vynikající výkon, robustní konstrukce a spolehlivost i nadále zajišťují jeho místo v srdcích hledačů a mezi sběrateli, kteří oceňují jeho historickou hodnotu a vynikající detekční schopnosti.

Návod pro detektor kovů Tesoro Lobo Super Traq: Návod Tesoro Lobo

In der Kategorie Metalldetektoren, Erstellt von Elmara 20.8.2010 12:06

Zdravím pánové,chci si koupit opět Tesoro Lobo ST ale nevím jestli to v dnešní době není krok zpět.Když se dívám na dnešní digitály a jejich nastavení vždy mě zaujme jak složitě se nastavují aby byl klidný, dosah a nebyl rušen a různé rozlišování které stejně není stopro tak nevím o co se to posunulo když dosahy a rozlišení nejsou tak rozdílné. Lobo byl pro mě vždycky super detík a ted nevím. Můžete mi to vyvrátit abych šel do digitálu?

Ahoj. Je :-) I pro mě bylo Lobo dlouho 1čka a našlo mi toho hodně, ale opravdu si nemám představit že bych s ním dnes musel jít ven... když tedy porovnám s Equinoxem 900, Mantcore atd. :-)

Zurück zum Chat

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen